Info

MIKA inredning & arkitektur sedan 2002.


MIKA, inredning & arkitektur, drivs av Mika Ljungh. Mika Ljungh har lång erfarenhet av inredningsarkitektur.  Uppdragen omfattar inredningar för privata företagare, idrottsförbund, offentliga lokaler, caféer, läkarmottagningar samt inredningsuppdrag för privata uppdragsgivare i hemmiljöer. 

Kostnadseffektiva koncept


MIKA, inredning & arkitektur erbjuder kostnadseffektiva tjänster i nära samarbete med beställare oavsett om det är en privatperson eller ett företag. Tillsammans med kund och i samarbete med övriga konsulter tar vi fram ett förslag som tar hänsyn till beställarens ekonomi, organisation och krav.


Beroende på uppdraget presenteras de färdiga projekten med datorvisualiserade bilder, ritningar, collage eller handskisser.

Planering, gestaltning & projektering


Verksamheten omfattar planering och gestaltning av den invändiga miljön från inredningsprojektering, layout, färgsättning, belysning till mer detaljerad projektering av specialsnickerier och upphandling av inredning. Vi är vana med att arbeta för att förstärka ett företags egen profilering i deras lokaler, samt vi utarbetar gärna nya konceptuella lösningar.

ProjektMIKA-Projekt.html
KontaktMIKA-Kontakt.html